Gambero Rosso Magazine: Miesięcznik stylu życia dla miłośników jedzenia i wina.
Czasopismo Gambero Rosso to miesięcznik lifestyle'owy dla miłośników jedzenia i wina, którzy cenią sobie jakość turystyki i aktywności rekreacyjnych. Magazyn został po raz pierwszy wydany w 1988 roku jako miesięcznik dla ciekawskich i kochających jedzenie konsumentów, którzy chcą odkryć smak i styl życia protagonistów przemysłu wina i jedzenia. Magazyn obejmuje szeroki zakres tematów, w tym wina i producentów z całego świata, trendy i tradycyjne produkty spożywcze, włoskie i międzynarodowe wydarzenia, tradycyjną i innowacyjną kuchnię oraz liderów branży restauracyjnej.
Każdego miesiąca magazyn oferuje czytelnikom wiele nowych przepisów wykorzystujących sezonowe składniki, arkusze degustacyjne wina, oleju i innych typowych produktów, wskazówki turystyczne do odkrywania nowych miejsc i smaków, wywiady z znanymi szefami kuchni i osobowościami oraz adresy najlepszych restauracji, barów i gastronomii.
Jeśli jesteś miłośnikiem jedzenia i wina, szukającym miesięcznej dawki inspiracji, magazyn Gambero Rosso to właściwy wybór dla Ciebie.